Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

ЈАВНИ ПОЗИВ НВО за консултације за утврђивање приједлога приоритетних области од јавног интереса и потребних средстава за финансирање пројеката из државног буџета у 2018. години за област инклузивног образовања

Објављено: 08.09.2017. 20:04 Аутор: ПР служба Министарства просвјете

У складу са Уредбом о начину и поступку остваривања сарадње органа државне управе и невладиних организација („Службени лист Црне Горе“, бр 7/12) и Уредбом о поступку и начину спровођења јавне расправе у припреми закона (“Службени лист Црне Горе”, бр 12/12) Министарство просвјете расписује

Јавни позив

заинтересованим невладиним организацијама за консултације у циљу сачињавања Секторске анализе за утврђивање приједлога приоритетних области од јавног интереса и потребних средстава за финансирање пројеката и програма невладиних организација из државног буџета у 2018. години за област инклузивног образовања.

Представници невладиних организација могу своје коментаре на приједлог Секторске анализе за област инклузивног образовања доставити Министарству просвјете на е-маил: мајда.мулиц@мпс.гов.ме најкасније до 15.9.2017. до 13 сати.

Нацрт секторске анализе можете преузети ОВДЈЕ.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?