Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Цетиње: Контролисано 12 безбједносно интересантних лица; пронађен кокаин

Објављено: 03.01.2018. 23:19 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одјељења безбједности Цетиње су уз подршку службеника Посебне јединице полиције и Центра безбједности Подгорица извршили рацију у угоститељским објектима „1516” који се налази у улици Десете Црногорске и „Таг” у улици Његошевој.

Наиме, службеници ОБ Цетиње су уз подршку ПЈП ЦБ Подгорица, 01.01.2018. године, у угоститељском објекту „Таг”, у једном од сепареа, пронашли одбачен замотуљак у којем се налазила прашкаста материја бијеле боје за коју се сумња да је опојна дрога кокаин масе око 0,4 грама.

Даљим провјерама полицијски службеници су дошли до сазнања да су у том сепареу боравила безбједносно интресантна лица С.К.(24), М.М. (22) и И.М.(22), сви из Цетиња. Од ових лица су прикупљена обавјештења.

О догађају је обавијештен државни тужилац у Вишем државном тужилаштву у Подгорици.

Поступајући по планским превентивним активностима службеници ОБ Цетиње извршили су појачану контролу безбједносно интересантних лица на територији Општине Цетиње, којом приликом је контролисано укупно 12 безбједносно интересантних лица.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?