Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Цетиње: Пронађен револвер, муниција и други предмети

Објављено: 08.01.2018. 20:40 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Цетиње су, поступајући на основу оперативних информација, пронашли и одузели револвер, муницију и друге предмете.
Наиме, службеници ОБ Цетиње су, 03.01.2018 године, поступајући по налогу и у координацији са државним тужиоцем у Основном државном тужилаштву у Цетињу, а по претходно прибављеној наредби судије за истрагу Основног суда у Цетињу, извршили претрес стана и других просторија које користи Н.П. (24) из Цетиња. Том приликом полицијски службеници су пронашли и одузели пиштољ револвер, 52 комада разне муниције различитог калибра, метални бокс, војнички бајонет са футролом и ловачки нож.
О догађају је обавијештен државни тужилац у ОДТ у Цетињу који је наложио да се оружје и муниција прослиједе у Форензички центар ради вјештачења и да ће се након добијеног налаза изјаснити о евентуланој квалификацији кривичног дјела.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?