Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Никшић:Пронађен револвер, муниција и кокаин; прекршајна пријава против једног лица

Објављено: 08.01.2018. 20:40 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а –Одсјека за борбу против дроге су у садејству са службеницима Центра безбједности Никшић, предузимајући активности на сузбијању ношења ватреног оружја у илегалном посједу и контроли безбједносно интересантних лица на територији Општине Никшић, пронашли и одузели пиштољ, муницију и кокаин.
Наиме, службеници Одсјека и ЦБ Никшић су, 06.01.2018. године, контролисали теренско моторно возило марке „Мерцедес” без регистарских ознакакојим је управљао В.Ц. из Никшића, док су се са њим у возилу налазили И.К. (27) и М.Б.(27), обојица из Никшића.
Приликом контроле полицијски службеници су код И.К. пронашли и привремено одузели револвер Застава Магнум калибра .357, са шест метака одговарајућег калибра, у илегалном посједу. М.Б. је у тренутку контроле од себе одбацио пвц паковање са садржајем прашкасте материје бијеле боје за коју се сумња да је опојна дрога кокаин.

О догађају је обавијештен државни тужилац у Основном државном тужилаштву Никшићу који је наложио да се предметно оружје упути на вјештачење у Форензички центар ради вјештачења, након чега слиједи подношење кривичне пријаве. По питању пронађене опојне дроге обавијештен је државни тужилац у Вишем државном тужилаштву у Подгорици који је наложио да се предметна материја упути на вјештачење у Форензички центар и да се против М.Б поднесе прекршајна пријава из области Закона о спрјечавању злоупотребе дрога.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?