Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Улцињ:Лишен слободе осумњичени за кривично дјело убиство у покушају

Објављено: 09.01.2018. 04:00 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одјељења безбједности Улцињ су истога дана када је почињено расвијетлили кривично дјело убиство у покушају и кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја и том приликом лишили слободе И.Х. из Улциња због сумње да је починио наведено кривична дјела.
Наиме, службенци ОБ Улцињ су, 08.01.2018. године, предузимајући оперативне мјере и радње у циљу расвијетљавања кривичног дјела убиство у покушају на штету Е.П. из Улциња, идентификовали и лишили слободе И.Х. због постојања основане сумње да је починио наведено кривично дјело и кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја.
И.Х. је, како се сумња, 08.01.2018. године око 18,50 часова у Булевару Теута, испред локала Сахат Кула у Улцињу, починио кривично дјело убиство у покушају на штету Е.П, на начин што је у његовом правцу испалио један хитац из пиштоља који је том приликом погодио стакло од моторног возила на мјесту возача, којим је управљао оштећени Е.П. И.Х. је, сумња се, други хитац испалио у ваздух након чега се удаљио у непознатом правцу.
О догађај је обавијештен државни тужилац у Вишем државном тужилаштву у Подгорици којије наложио да се И.Х. лиши слободе и да му се приведе уз посебан извјештај као допуну кривичне пријаве претходно поднијете по непознатом починиоцу због постојања основане сумње да је починио кривично дјело убиство у покушају и кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?