Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Будва: Пронађен кокаин: осумњичени лишен слободе

Објављено: 10.01.2018. 18:15 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Будва су у садејству са службеницима Одсјека за борбу против дроге, предузимајући мјере и радње у циљу сузбијања тзв. уличне продаје опојне дроге, лишили слободе лице осумњичено да је починило кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога и заплијенили око 15 грама кокаина.

Ниаме, службеници ЦБ Будва и Одсјека су, у координацији и по налогу државног тужиоца у Вишем државном тужилаштву у Подгорици, а по претходно прибављнеој наредби судије за истрагу Основног суда у Котору, извршили претрес стана у Будви који користи В.М. (23) из Будве. Том приликом полицијски службеници су пронашли и одузели 28 пвц кесица са садржајем бијеле прашкасте материје за коју се сумња да је опојна дрога кокаин тежине 14,8 грама, металну дробилицу са траговима марихуане, више мобилних телефона са СИМ картицама као и новац у износу од 2.430 еура за који се сумња да је стечен продајом опојне дроге.

Криминалистичка обрада упућује на сумњу да је В.М. имао намјеру да пронађени кокаин стави у тзв. уличну продају на подручју Општине Будва.
Пронађена опојна дрога биће упућена у Форензички центар ради вјештачења.

О догађају је обавијештен државни тужилац у ВДТ у Подгорици који је наложио да се В.М. лиши слободе и да му се приведе уз кривичну пријаву због постојања основане сумње да је починио кривично дјело неовлашћена производња држање и стављање у промет опојних дрога.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?