Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

БЕСТ Цареер Даy Брисел - Прилика за развој интернационалне каријере за све младе из Црне Горе

Објављено: 12.01.2018. 17:08 Аутор: ПР служба Министарства просвјете

Сајам интернационалних послова и стручних пракси под називом БЕСТ Цареер Даy, који ће окупити европске компаније и универзитете, бић одржан у Бриселу 28. марта. Право учешћа имају млади из цијеле Европе.

Кроз презентације компаније и универзитета млади ће имати прилику да спознају нове могућности за развој каријере. Такође, изабрани кандидати имаће интервју са компанијом која их је бирала са циљем запошљавања у истој. Сазнаћете више о раду у интернационалном окружењу кроз различите радионице. Осим тога, добијате шансу да се упознате и сарађујете са људима из свих крајева Европе.

Ово је сјајна прилика за све младе у Црној Гори да направе своје прве кораке ка интернационалној каријери.

Пријаве трају до 21. јануара, а процес аплицирања и све додатне информације можете наћи на званичној Фацебоок страници Боард оф Еуропеан Студентс оф Тецхнологy или web страници: хттпс://бцд.бест.еу.орг.

Овај догађај организује БЕСТ (Боард оф Еуропеан Студентс оф Тецхнологy, студентска организација основана 1989. године, која данас броји 96 локалних група у 33 земље и преко 4 000 чланова. Мисија ове организације јесте да успостави комуникацију и сарадњу међу европским студентима, омогући им размјену знања и искустава, а све то са циљем развоја њихове глобалне мисли, упознавању других култура, међусобног разумијевања и оспособљавања за даљи рад у интернационалном окружењу.

БЕСТ Подгорица је једна од 96 локалних група са сједиштем на Универзитету Црне Горе. Више информација о њиховом раду можете пронаћи на званичној Фацебоок страници БЕСТ Подгорица или web страници www.бест.ац.ме.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?