Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Никшић: Пронађен хероин и кокаин; осумњичени лишен слободе

Објављено: 12.01.2018. 18:30 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одсјека за борбу против дроге су јуче, предузимајући мјере и радње у циљу сузбијања уличне продаје опојне дроге на територији Општине Никшић, лишили слободе лице осумњичено да је починило кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога.
Наиме, службеници Одсјека су, 11.01.2018. године, поступајући на основу оперативних информација, у координацији и по налогу државног тужиоца у Вишем државном тужилаштву у Подгорици, а по претходно прибављеној наредби судије за истрагу Вишег суда у Подгорици, извршили претрес стана и другх просторија које користи И.К. (27) из Никшића. Том приликом полицијски службеници су пронашли и одузели 11 пвц кесица са садржајем прашкасте материје свијетлобраон боје за коју се сумња да је опојна дрога хероин тежине од око 40 грама, девет пвц кесица са садржајем прашкасте материје бијеле боје за коју се сумња да је опојна дрога кокаин укупне масе око 5 грама, вагу за прецизно мјерење као и прибор за паковање.
О догађају је обавијештен дражавни тужилац у ВДТ у Подгорици који је наложио да му се И.К. приведе уз кривичну пријаву због постојања основане сумње да је почнио кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога.
Одузета дрога биће упућена у Форензички центар ради вјештачења.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?