Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Подгорица: Лишен слободе осумњичени за пет тешких крађа почињених у децембру прошле године

Објављено: 12.01.2018. 21:22 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Подгорица су расвијетлили пет имовинских деликата – пет кривичних дјела тешка крађа у продуженом трајању и лишили слободе И.Н. (35) из Подгорице, због сумње да их је починио.

Он је, како се сумња, кривична дјела починио у Подгорици, у периоду од 17. до 31. децембра 2017. године.

Сумња се да је И.Н. прво кривично дјело починио 17. децембра на начин што је, искористивши то што је возило „Ренаулт Премиум“ било откључано, из овог возила, које је било паркирано у Улици 27. марта, отуђио торбицу у којој је било 2.000 еура. Он је даље, сумња се, након пет дана, из просторија огласног одјељења дневног листа Дан, искористивши тренутак када је запослена пошла у другу просторију, отуђио торбу овог запосленог лица у којој се налазило 170 еура, сунчане наочари, банковоне картице и друге ствари. Сјутрадан је И.Н, сумња се, из откључаног возила „Ауди А5“, у Булевару Џорџа Вашингтона, отуђио торбу у којој се налазило 380 еура, као и банковне картице и друге ствари. Он је такође, како се сумња, провалио у објекат пекаре „Душан“ у улици Радосава Бурића, из које је отуђио 490 еура из регистар касе. Сумња се и да је провалио и у објекат пекаре „Три принца“ у Доњој Горици из које је отуђио три торте.

Осумњичени је, уз посебан извјештај као допуну кривичне пријаве претходно поднијете по непознатом починиоцу, приведен надлежном државном тужиоцу у ОДТ у Подгорици, због основане сумње да је починио наведена кривична дјела.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?