Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Јавни позив за подношење предлога за додјелу награда и признања

Објављено: 15.01.2018. 15:52 Аутор: МУП

Министарство унутрашњих послова - Комисија за спровођење поступка додјеле награда и признања, у складу са Правилником о начину и поступку додјеле награда и признања учесницима заштите и спашавања („Службени лист Црне Горе”, број 39/13) покреће поступак додјеле награда и признања и упућује


ЈАВНИ ПОЗИВ

ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРЕДЛОГА ЗА ДОДЈЕЛУ НАГРАДА И ПРИЗНАЊА


учесницима заштите и спашавања за посебне заслуге у развоју система заштите и спашавања и исказану личну пожртвованост у спровођењу заштите и спашавања становништва и материјалних добара.

Предлог за додјелу награда и признања могу да поднесу државни органи, јединице локалне самоуправе, оперативне јединице за заштиту и спашавање, невладине организације, хуманитарне организације, привредна друштва, предузетници и друга правна и физичка лица.

Предлог за додјелу Комисија ће спровести поступак додјеле награда и признања, и то:
- 2 (двије) плакете заштите и спашавања,
- 2 (двије) значке заштите и спашавања,
- 10 (десет) захвалница и
- 5 (пет) новчаних награда.
Предлог треба садржи:
- податке о учеснику заштите и спашавања који се предлаже за награду и признање;
- образложење предлога за додјелу награде или признања и разлозима предлагања;
- врсту награде или признања за коју се учесник заштите и спашавања предлаже;
- податке о предлагачу.
Предлог може да садржи и прилоге (попис осталих остварених резултата учесника заштите и спашавања на подручју заштите и спашавања и сл.), на основу којих се може оцијенити вриједност остварених резултата учесника заштите и спашавања предложеног за додјелу награде и признања.

Предлози за додјелу награда и признања достављају се Министарству унутрашњих послова - Комисији за спровођење поступка додјеле награда и признања, у периоду од 15. до 30. јануара 2018. године.

Адреса за слање предлога за додјелу награда и признања:

- пошта: Министарство унутрашњих послова - Комисија за спровођење поступка додјеле награда и признања, Булевар Светог Петра Цетињског број 22, 81000 Подгорица (са назнаком: „Јавни позив - Директорат за ванредне ситуације“).- факс: 020/481 833 - е-маил: муп.емергенцy@т-цом.ме

Комисија за спровођење поступка додјеле награда и признања размотриће све достављене предлоге и донијети одлуку о додјели награда и признања, која ће се објавити на интернет страници Министарства унутрашњих послова, најкасније до 15. фебруара 2018. године.

КОМИСИЈА ЗА СПРОВОЂЕЊЕ ПОСТУПКА ДОДЈЕЛЕ НАГРАДА И ПРИЗНАЊА

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?