Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Цетиње: Контролисано 28 безбједносно интересантних лица; одузета три возила и други предмети

Објављено: 15.01.2018. 18:00 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одјељења безбједости Цетиње су, предузимајући мјере и радње из своје надлежности из превентивно – безбједносних разлога извршили контололу 28 безбједносно интересантних лица и том приликом одузели три путничка моторна возила и друге недозвољене предмете.
Наиме, службеници ОБ Цетиње су извели рацију и том приликом контролисали 28 безбједносно интересантних лица. Полицијски службеници су том приликом пронашли два бибер спреја, два електро шокера, бејзбол палицу, металну палицу на развлачење и једну металну шипку, код Д.Т. (32), Л.В. (50), А.М. (46), М.Ш. (23), сва лица из Цетиња, Д.Л. (34) из Будве и М.П. (22) из Подгорице.
Надаље, у склопу ове акције, службеници ОБ Цетиње су одузели три путничка мотрона возила и то пмв марке „Тоyота Ланд Цруисер”, колашинских регистарских ознака од М.П. (17) из Цетиња, пмв „Фиат Пунто“ улцињских регистарских ознака од безбједносно интересантног лица Л.В. (50) и пмв „Ланд Ровер“ которских регистарских ознака од В.В. (23) из Цетиња.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?