Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Даниловград: Идентификовано и лишено слободе лице за које се сумња да је пуцало у ваздух

Објављено: 15.01.2018. 18:35 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одјељења безбједности Даниловград су лишили слободе лице осумњичено за кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја.

Наиме, службеници ОБ Даниловград су, 12.01.2018. године, поступајући по пријави грађана да је у мјесту Кујава непознато лице пуцало из ватреног оружја у ваздух, идентификовали и лишили слободе П.Ј. (35) из Даниловграда. Доласком на лице мјеста Р.Ј. из Даниловграда, који је од П.Ј. одузео пиштољ из којег је ово лице, како се сумња, претходно пуцало у ваздух, је предао полицијским службеницима предметни пиштољ марке М - 57 калибра 7,62 мм.

О догађају је обавијештен државни тужилац у Основном државном тужилаштву у Подгорици који је наложио да се П.Ј. лиши слободе и да му се приведе уз кривичну пријаву због постојања основане сумње да је починио кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивнх материја. Након саслушања тужилац је донио рјешења о задржавању у полицијским просторијама до привода надлежном судији за истрагу.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?