Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Бар: Ч.Ч. полицији није пријавио да је пуцано на њега; није задобио повреде од ватреног оружја већ повреде приликом пада

Објављено: 15.01.2018. 20:11 Аутор: УП
У циљу тачног и објективног информисања јавности поводом догађаја од синоћ који се односи на испаљивање хитаца од стране непознатог лица у правцу Ч.Ч. у Сутомору, а о којем су се појавиле незваничне информације у медијима, обавјештавамо вас сљедеће:

Грађанин Ч.Ч. није Центру безбједности Бар пријавио да је непознато лице у његовом правцу испалило хице из ватреног оружја. До тог сазнања је дошао полицијски службеник ЦБ Бар. Ч.Ч. у овом догађају није повријеђен. Констатовано је да Ч.Ч. има повреде главе, али које нису повреде настале од ватреног оружја већ повреде које је задобио приликом пада.

Наиме, службеници ЦБ Бар су 14.01.2018. године око 22,30 часова обавијештени од стране полицијског службеника да је у сазнању да је у правцу Ч.Ч. из Бара непознато лице испалило неколико хитаца и да је он остао неповријеђен.

Изласком на лице мјеста и извршеним увиђајем службеници ЦБ Бар су у сазнању да се предметни догађај одиграо око 40 минута прије времена пријаве, односно сазнања полицјског службеника о догађају. Службеници ЦБ Бар предузимају мјере и радње у циљу расвјетљавања наведеног догађаја као и разлога његовог непријављивања од стране Ч.Ч. Током обраде овог догађаја утврђено је да Ч.Ч. има повреде али да те повреде нису нанесене ватреним оружјем већ да их је задобио приликом пада ударивши главом о дрвени предмет након што је непознати извршилац наводно пуцао у његовом правцу.

О предметном догађају је обавијештен државни тужилац у Вишем државном тужилаштву у Подгорици који је овластио службенике ЦБ Бар да изврше увиђај на лицу мјеста, те казао да ће се након увида у списе предмета изјаснити о квалификацији догађаја.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?