Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Подгорица: Лишен слободе осумњичени за КД недозвољено држање оружја и експлозивних материја

Објављено: 15.01.2018. 21:51 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Подгорица су јуче лишили слободе лице осумњичено за кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја.

Наиме, службеници ЦБ Подгорица су, 14.01.2018. године, у мјесту Морачица, контролисали моторно возила марке „Ниссан Террано“ подгоричких регистарских ознака, које је у том тренутку скренуло са асфалтног пута и наставило кретање локалним макадамским путем. Полицијски службеници су се дали у потјеру за предметним возилом које су након одређеног времена сустигли. Контролом возила, полицијски службеници су утврдили да је возилом управљао В.В. (50) из Подгорице а који је након тога покушао да побјегне али су га полицијски службенци сустигли и лишили га слободе,

Прегледом В.В. пронађена су и одузета четири комада ловачке муниције.

Претрагом терена у непосредној близини полицијски службеници су пронашли ловачку пушку марке ИЖ, руске производње, калибра 12 мм, коју је В.В, како се сумња, приликом удаљавања са лица мјеста одбацио.

О догађају је обавијештен државни тужилац у Основном државном тужилаштву у Подгорици који је наложио да се В.В. лиши слободе и да му се приведе уз кривичну пријаву због постојања основане сумње да је починио кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?