Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Беране: Пронађен сканк; осумњичени лишен слободе

Објављено: 16.01.2018. 16:17 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одсјека за борбу против дроге су јуче у садејству са службеницима Центра безбједности Беране, предузимајући активности у циљу сузбијана уличне продаје опојне дроге, лишили слободе лице осумњичено за кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога.

Наиме, службеници Одсјека и ЦБ Беране су, 15.01.2018. године око 14,30 часова, поступајући на основу оперативних података, а на основу усмене наредбе судије за истрагу Вишег суда у Бијелом Пољу, извршили претрес куће коју користи А.Ш. (20) из Берана. Приликом претреса полицијски службеници су пронашли и одузели шест пвц замотуљака у којима се налазила биљна материја тамнозелене боје за коју се сумња да је опојна дрога марихуана типа сканк, тежине 10,2 грама.

Пронађена материја биће упућена у Форензички центар ради вјештачења.

О догађају је обавијештен државни тужилац у Вишем државном тужилаштву у Бијелом Пољу који је наложио да се А.Ш. лиши слободе и да му се приведе уз кривичну пријаву због постојања основане сумње да је починио кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?