Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Цетиње: Кривична пријава против једног лица; два лица спроведена у ЗИКС

Објављено: 18.01.2018. 19:40 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одјељења безбједности Цетиње су, поступајући по планским превентивним активностима, са акцентом на контролу безбједносно интересантних лица, у протеклом периоду постигли сљедеће резултате:

• Приликом предузимања наведених мјера и радњи, службеници ОБ Цетиње су лишили слободе Ђ.Н. (42) из Цетиња, за којим је од стране Основног суда у Котору била расписана национална потрага, због извршеног кривичног дјела (фалсфиковање и злоупотреба кредитних картица и картица за безготовинско плаћање). Он је спроведен у ЗИКС у Спужу на издржавање затворске казне.
• Такође, 18.01.2018 године, у Булевару црногорских јунака у Цетињу, службеници ОБ Цетиње лишили су слободе В.З. (52) из Цетиња, за којим је од стране Основног суда у Цетињу била расписана национална потрага, због извршеног кривичног дјела (недозвољено држање оружја и експлозивних материја). Он ће бити спроведен на издржавање затворске казне у ЗИКС у Спужу.
• Службеници ОБ Цетиње су, осим наведеног, 18.01.2018. године државном тужиоцу у ОДТ у Цетињу доставили посебни извјештај као допуну кривичне пријаве против Л.Р. (58) из Цетиња, због основане сумње да извршила кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја. Код ње је претресом пронађено: 19 комада метака цал 7,62 мм (пушчани), један метак цал 7,62 мм (пиштољски) и два комада метака цал 6,35 мм (пиштољски). Муниција је уз наредбу Основног суда у Цетињу прослијеђена Форензичком центру ради вјештачења.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?