Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Бар: Пронађене цигарете без акцизних маркица вриједности око 30.000 еура; два лица лишена слободе

Објављено: 18.01.2018. 19:43 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одсјека за сузбијање привредног криминалитета су, у циљу спровођења планских активности на сузбијању сиве економије, лишили слободе М.К. (55) из Бара и О.З. (56) из Бара и надлежном тужиоцу поднијели кривичну пријаву због постојања основане сумње да су починили кривично дјело недозвољена трговина.

Наиме, службеници Одсјека су, 17.01.2018. године, поступајући на основу оперативних информација, по налогу и у координацији ОДТ у Бару, а по претходно прибављеној наредби судије за истрагу Основног суда из Бара, године, извршили претрес стана и других просторија која користе М.К. и О.З. Том приликом, полицијски службеници су пронашли 519.400 комада разних врста цигарета, укупне вриједности од око 30.000 еура.

С обзиром да ова лица нису имала одобрење за обављање трговинске дјелатности а цигарете су биле без акцизних маркица Министарства финансија Црне Горе, цигарете су одузете и предате службеницима Управе царина на даље поступање.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?