Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Заједничко саопштење: Полицијски и царински службеници у сарадњи са колегама из Албаније спријечили покушај кријумчарење и пронашли и одузели 4,4 кг хероина

Објављено: 19.01.2018. 17:20 Аутор: УП и УЦ

Службеници Управе полиције МУП-а – Одјељења граничне безбједности Улцињ и Управе царина – Царинске испоставе Сукобин су на Заједничком граничном прелазу Сукобин – Мурићани, приликом уласка једног возила у Црну Гору, открили око 4,4 килограма хероина. Осумњичено лице, које је управљало возилом, је лишено слободе.

Наиме, полицијски службеници ОГБ Улцињ и царински службеници ЦИ Сукобин су, 18.01.2018. године око 13,30 часова, на иницијативу албанске граничне полиције, контролисали путничко моторно возило марке „Ренаулт Меган“, албанских регистарских ознака, којим је управљао П.Г. (56) из Републике Албаније.

Приликом детаљне контроле возила, полицијски и царински службеници су извршили преглед возила и у додатној оплати све четири фелне, у посебном отвору намијењеном за кријумчарење дроге, пронашли прашкасту материју свијетлобраон боје за коју се сумња да је опојна дрога хероин, укупне тежине 4,4 килограма.

Лице је лишено слободе. Сходно Протоколу о раду на Заједничком граничном прелазу Сукобин – Мурићани, лице, возило и одузети хероин предати су службеницима граничне полиције Републике Албаније ради даљег поступања са лицем и процесуирањем кривичне пријаве.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?