Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Анкета удружења Родитељи користан инпут

Објављено: 22.01.2018. 20:35 Аутор: ПР служба Министарства просвјете
С обзиром на анкету удружења Родитељи која се односи на функционисање система образовања, а која је данас представљена јавности, Министарство просвјете даје сљедеће саопштење:

Анкета о којој је ријеч изузетно је користан инпут у даљем раду Министарства просвјете. Чињеница је да се анкета бавила неким од питања која су од важности за образовање, попут начина организације наставе физичког васпитања, изадавања сала, квалитета рада са дјецом, али и организације продуженог боравка и вршњачког насиља.

У једном дијелу налази ће бити кориштени за даље кораке у унапређењу система. Такође, врло је користан и онај дио анкете за који цијенимо да не одговара у потпуности ономе што су подаци Министарства, јер указује на колизију између стања на терену и перцепције дијела родитеља.

На крају, као што је даље унапређење рада искориштено недавно истраживање ЦЕДЕМ-а, које је показало велико повјерење јавности управо у систем образовања и рад овог Министарства, тако ће и поменута анкета Удружења бити предмет наше пажње. Мишљење сваког родитеља узимамо врло озбиљно, и тако ће бити и у будућности.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?