Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Листа кандидата НВО за члана Радне групе за израду текста Нацрта закона о измјенама и допунама Закона о судовима

Објављено: 23.01.2018. 21:33 Аутор: Министарство правде

На основу члана 13 Уредбе о начину и поступку остваривања сарадње органа државне управе и невладиних организација („Службени лист ЦГ”, број 7/12), Министарство правде објављује

ЛИСТУ КАНДИДАТА НВО

који су предложени за члана Радне групе за израду текста Нацрта закона о измјенама и допунама Закона о судовима

На основу јавног позива који је Министарство правде објавило 11.01.2018. године, за предлагање представника НВО за члана Радне групе за израду текста Нацрта закона о измјенама и допунама Закона о судовима, предложени су кандидати:

1. Ана Раичевић

-НВО Центар за демократију и људска права – ЦЕДЕМ

2. Данило Ајковић

- НВО Институт за владавину права (ИВП)

Наведени предлог за Ану Раичевић достављен је благовремено и уз сву потребну документацију, увидом у коју је утврђено да су испуњени сви прописани услови за прихватање кандидатуре.

Када је у питању документација која је достављена у вези са кандидатуром Данила Ајковића, а коју је доставила невладина организација Институт за владавину права (ИВП) указујемо да наведени предлог није достављен како је то тражено јавним позивом, а прописано одредбом члана 12 став 1 Уредбе о начину и поступку остваривања сарадње органа државне управе и невладиних организација.

Министар правде ће, у року од пет дана од дана истека рока за објављивање листе кандидата који су предложени за члана Радне групе за израду текста Нацрта закона о измјенама и допунама Закона о судовима, изабрати за чланство у Радној групи за израду текста Нацрта закона о измјенама и допунама Закона о судовима, кандидата за кога је достављено највише предлога невладиних организација.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?