Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: МИЦЕ понуда Црне Горе на берзи “Цонвента 2018” у Љубљани

Објављено: 24.01.2018. 20:14 Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма
Национална туристичка организација Црне Горе у сарадњи са туристичком привредом представља понуду Црне Горе на берзи МИЦЕ (састанци, подстицајна путовања, конгереси и догадјаји) туризма “Цонвента” која се одржава у Љубљани од 24-25. јануара.

Представници Националне туристичке организације и туристичке привреде, путем директних састанака, презентоваће потенцијалним партнерима могућности за организацију догађаја у нашој земљи. Током сајма, сви заинтересовани моћи ће да се информишу о понуди хотела са конгресним капацитетима, различитим могућностима за мотивациона путовања, као и инвестиционим пројектима који ће бити реализовани у наредном периоду.

Организатори догађаја исказују интересовање за организацију мањих конференција и инцентиве (подстицајних) путовања у Црној Гори, а поред добрих авио конекција, квалитета хотелских садржаја како су истакли приликом одабира дестинације важан им је и квалитет услуге као и безбједност саме дестинације.

Поред Националне туристичке организације на сајму учествују: ХГ Монтенегро Старс са хотелом „Сплендид Цонференце & Спа ресорт“, хотели „Регент Порто Монтенегро“ и „Маестрал Хотел & Цасино“, агенције „Цонгресс травел“ и „Меридиан ДМЦ“.

„Цонвента“ је на своју десету годишњицу окупила преко 150 излагача (хотели, конгресни центри, ДМЦ) из десет земаља југоисточне Европе и 200 позваних купаца, организатора конгреса, семинара, конференција и других догађаја са значајних европских емитивних тржишта.

У сарадњи са организатором “Цонвенте” и црногорском туристичком привредом, Национална туристичка организација након сајма организује инспекцијско путовање гдје ће организаторе догађаја директно упознати са понудом Црне Горе за овај вид туризма.


Да ли вам је садржај ове странице био од користи?