Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Цетиње: Расвијетљено кривично дјело превара; против осумњиченог поднијета кривична пријава

Објављено: 26.01.2018. 16:50 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одјељења безбједности Цетиње су предузимајући мјере и радње из своје надлежности расвијетлили кривично дјело превара и том приликом поднијели кривичну пријаву против лица за које се сумња да је починило ово кривично дјело.

Наиме, службеници ОБ Цетиње су државном тужиоцу у Основном државном тужилаштву поднијели кривичну пријаву против Б.Н. (53) из Цетиња због постојања основане сумње да је починио кривично дјело превара. Б.Н. је ово кривично дјело починио на начин што је, како се сумња, у фебруару 2016. године продао стан од 39 м2 који није у његовом власништву. Он је овај стан, сумња се, продао В.Љ. за износ од 39.000 еура, и том приликом је на име капаре узео 4.000 еура.

В.Љ. је, по сазнању да стан није у власништву Б.Н, тражио од њега повраћај новца у износу од 4.000 еура. Б.Н. је, 18.10.2016 године, по претходном договору вратио 1.406 еура у вриједности бијеле технике, док је је дио новца остао дужан.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?