Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Колашин: Против два лица поднијета кривична пријава због КД дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја.

Објављено: 26.01.2018. 22:00 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одјељења безбједности Колашин су, поступајући по оперативним подацима, а у сарадњи са ловочуварским друштвом „Ловац“ из Колашина извршили контролу у мјесту Баре Крањске. Том приликом полицијски службеници су надлежном тужиоцу поднијели кривичну пријаву против два лица због постојања основане сумње да су починила кривчно дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја.

Наиме, службеници ОБ Колашин су у сарадњи са ловочуварским друштвом „Ловац“ из Колашина, 24.01.2018. године око 13,20 часова, извршили контролу у мјесту Баре Крањске, Општина Колашин и том приликом затекли два лица у незаконитом лову. Прегледом Б.М. (29) из Подгорице полицијски службеници су пронашли и одузели ловачку пушку марке „Бокерица“ ИЖ калибра 12 мм са редеником и 29 патрона, у илегалном посједу. Док су прегледом М.Ђ. (29) из Колашина, полицијски службеници пронашли и одузели ловачку пушку марке „Хумарлес“ калибар 12 мм са редеником и 14 патрона у илегалном посједу.

О догађају је обавијештен државни тужилац у Основном државном тужилаштву у Колашину који је наложио да се против Б.М. и М.Ђ. поднесе кривична пријава у редовном поступку због постојања основане сумње да су починили кривично дјело недозвољно држање оружја и експлозивних материја.

Против Б.М. и М.Ђ. ће бити поднијета и прекршајна пријава због почињеног прекршаја из Закона о дивљачи и ловству.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?