Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Друга регионална конференција о родној равноправности и реформи јавне управе у Београду

Објављено: 29.01.2018. 15:02 Аутор: Маја Јовић

Друга регионална конференција о родној равноправности и реформи јавне управе одржаће се у Београду 30. и 31. јануара 2018. године. Догађај организује Регионална школа за јавну управу (РеСПА) у сарадњи са Координационим тијелом за родну равноправност Владе Републике Србије и Министарством за државну управу и локалну самоуправу Републике Србије.

На овој конференцији ће учествовати десет представника/ца институција и организација из Црне Горе, укључујући и представницу  Министарства за људска и мањинска права, Биљану Пејовић,  амбасадора Црне Горе Бранислава Мићуновића, представнике/це  Министарства јавне управе, Министарства финансија, Министарства одбране, као и Парламента. као и представнике/це  институција из Босне и Херцеговине, Црне Горе и Србије.

Подсјећамо да Регионална школа за јавну управу (РеСПА) сарађује са Министарством за људска и мањинска права Црне Горе на промоцији родне равноправности у региону западног Балкана. РеСПА и Министарство за људска и мањинска права Црне Горе су заједно организовали прву регионалну конференцију о родној равноправности у јавној управи у децембру 2017. у Даниловграду.

Министарство за људска и мањинска права

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?