Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Даниловград: Пронађено оружје и муниција у илегалном посједу; осумњичени лишен слободе

Објављено: 30.01.2018. 20:01 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одјељења безбједности Даниловград су јуче, предузимајући мјере и радње из своје надлежности, лишили слободе лице осумњичено да је починило кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја.

Наиме, службеници ОБ Даниловград су, 29.01.2018. године, поступајући по претходно добијеној наредби судије за истрагу Основног суда у Даниловграду, извршили претрес стана и других просторија које користе браћа М.Ђ. (31) и В.Ђ. (27), оба из Даниловграда. Том приликом службеници полиције су од В.Ђ. одузели пушку марке „Тоз“ калибра 5,6 мм у илегалном посједу, оквир за муницију од наведене пушке са једним метком каибра 5,6мм, 42 метка калибра 5,6 мм, два метка калибра 7,9 мм, два метка калибра 7,62 мм, три ловачка ножа и мач тзв. катану са дрвеним рукохватом.

О догађају је обавијештен државни тужилац у Основном државном тужилаштву у Подгорици који је наложио да се В.Ђ. лиши слободе и да му се привреде уз кривичну пријаву због постојања основане сумње да је починио кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?