Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Подгорица: Пронађена и одузета 303 бокса цигарета без акцизних маркица; осумњичени лишен слободе

Објављено: 30.01.2018. 20:07 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одсјека за сузбијање привредног криминалитета су, предузимајући мјере и радње у циљу сузбијања сиве економије, лишили слободе лице осумњичено да је починило кривично дјело недозвољена трговина.

Наиме, службеници Одсјека су, 29.01.2018. године, поступајући по оперативној информацији, у координацији и по налогу државног тужиоца у Основном државном тужилаштву, а по претходно прибављеној наредби судије за истрагу Основног суда у Подгорици, извршили претрес стана и других просторија које користи Е.Л. (70) из Подгорице. Том приликом, полицијски службеници су пронашли 303 бокса разних врста цигарета, укупне вриједности од око 3.400 еура. С обзиром да Е.Л. није имао одобрење за обављање трговинске дјелатности, а цигарете су биле без акцизних маркица Министарства финансија Црне Горе, пронађене цигарете су привремено одузете и предате службеницима Управе царина ради даљег поступања.

О догађају је обавијештен државни тужилац у ОДТ у Подгорици који је наложио да се Е.Л. лиши слободе и да му се приведе уз кривичну пријаву због постојања основане сумње да је починио кривично дјело недозвољена трговина.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?