Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Амбасадорка САД-а Уехара уручила директору Стојановићу плакету у знак захвалности за сарадњу

Објављено: 30.01.2018. 20:31 Аутор: УП
Амбасадорка Сједињених Америчких Држава Маргарет Ен Уехара уручила је данас директору Управе полиције МУП-а Славку Стојановићу плакету у знак признања за досадашњу успјешну сарадњу.

Састанак директора Управе полиције Славка Стојановића и амбасадорке САД-а у Црној Гори Маргарет Ен Уехаре уприличен је данас у просторијама Управе полиције. Амбасадорка Уехара је плакету директору Стојановићу уручила заједно са аташеом за безбједност Амбасаде САД-а у Црној Гори Китом Истером.

Директор Стојановић се захвалио амбасадорки Уехари на овом лијепом гесту и нагласио да је њему лично и Управи полиције значајно што Амбасада САД-а овом плакетом још једном потврђује квалитет континуиране сарадње која се одвија на обострао задовољство.

Амбасада САД-а и Управа полиције МУП-а у континуитету сарађују на јачању капацитета црногорске полиције у борби против криминала, као и размјени искустава и стручном усавршавању полицијских службеника из Црне Горе уз свесрдну помоћ колега и стручњака из безбједносних служби САД-а.

Директор Стојановић и амбасадорка Уехара исказали су увјереност да ће црногорска полиција и Амбасада САД-а наставити и јачати сарадњу у обостраном интересу.

Плакета директору Стојановићу уручена је као признање за континуирану подршку безбједности Амбасаде САД-а у Црној Гори и Канцеларији за примјену закона ове Амбасаде. Плакета је уручена лично директору Стојановићу због, како је наведено, његовог вођства које је довело до продубљивања партнерства и јачања веза између двије државе, као и осјећаја сигурности које грађани САД-а имају у Црној Гори захваљујући његовим напорима и труду полиције.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?