Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

САОПШТЕЊЕ: Министарство подржава Сајам сезонског запошљавања „Суммер јоб 2018“

Објављено: 06.02.2018. 16:54 Аутор: мрсс
Министарство рада и социјалног старања наставиће добру традицију подршке Сајму сезонског запошљавања „Суммер јоб 2018“, истакао је министар Кемал Пуришић на данашњем састанку са предсједницом Студентског парламента Универзитета Црне Горе Саром Арианна Серхатлић и чланом парламента Миланом Томићем

Сајам сезонског запошљавања у претходним годинама показао се као јако успјешан пројекат, са изузетним резултатима и добром праксом за све студенте и матуранте који дијеле потребу да буду радно ангазовани, да стичу радне навике, практично знање и стручно усавршавање.

Такође, министар Пуришић је нагласио и да пројекат има и другу добру страну, посебно за послодавце који могу ову прилику искористити у пружању шансе за запослење домаће радне снаге, а самим тим покренути младе и њихово запослење.

Представници Студентског парламента казали су да индиректну корист од овог пројекта има читаво црногорско друштво које ће добити квалитетне младе људе спремне да одговоре на изазове које им савремено друштво поставља.


ПР служба Министарства рада и социјалног старања

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?