Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Фото конкурс „Наша културна баштина – европско насљеђе“

Објављено: 21.03.2018. 21:00 Аутор: мку

Делегација Европске уније у Црној Гори и ЕУ Инфо центар расписали су конкурс за најбољу фотографију на тему културне баштине. Конкурс, под називом „Наша културна баштина – европско насљеђе“ организује се поводом обиљежавања 9. маја Дана Европе, а у контексту 2018. Европске године културне баштине.

Конкурс ће бити отворен до 20. априла 2017. године, а намијењен је студентима и средњошколцима. Учесници који желе да учествују на конкурсу, потребно је да објаве фотографију на свом ФБ профилу користећи #ЕуропеФорЦултуре и да тагују ФБ профиле Делегације Европске уније у Црној Гори и ЕУ инфо центра, као и да је пошаљу на е-маил: медиа@еуиц.ме, са назнаком „Моја културна баштина – европско насљеђе“ и наведу сљедеће податке: име и презиме, број телефона, линк са објавом као и шта се налази на фотографији.

Фотографије које уђу у ужи избор биће дио изложбе о културној баштини које ће бити организована у ЕУ инфо центру током прославе Дана Европе.

Више информација о условима конкурса можете пронаћи на сљедећој адреси: хттп://еуиц.ме/ме/фото-конкурс-наса-културна-бастина-европско-насљеде/)

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?