Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Листа кандидата/киња који/е су предложени/не за члана/ицу Савјета за бригу о лицима с инвалидитетом

Објављено: 04.05.2018. 20:31 Аутор: мрсс
На основу члана 13 Уредбе о начину и поступку остваривања сарадње органа државне управе и невладиних организација („Службени лист ЦГ”, број 07/12), Министарство рада и социјалног старања објављује

Листа кандидата/киња

који/е су предложени/не за члана/ицу Савјета за бригу о лицима с инвалидитетом


За кандидата/кињу за члана/ицу Савјета за бригу о лицима с инвалидитетом, у складу са Јавним позивом објављеним 23.04.2018. године, предложени су сљедећи кандидати/киње:


1. Миленко Војичић, члан Скупштине Удружења младих са хендикепом Црне Горе (УМХЦГ), предложен од стране сљедећих НВО:

“Удружење младих са хендикепом Црне Горе”, “Удружење праплегичара Бијело Поље и Мојковац“, НВО „Црногорски женски лоби“, „Удружење за подршку особама са инвалидитетом-Бијело Поље“, „Центар за мониторинг и истраживање“, „ЦРНВО“, „Удружење мултипле склерозе Црне Горе-Подгорица“, „Институт алтернатива“.

2. Хекало Расема, чланица Удружења родитеља дјеце и омладине са сметњама у развоју „Оаза“-Бијело Поље, предложена од стране сљедећих НВО:

“Нова шанса у Новом”, Удружење родитеља дјеце са тешкоћама у развоју-“Зрачак Наде”, “Национална асоцијација родитеља дјеце и омладине са сметњама у развоју Црне Горе”,”Удружење родитеља дјеце и омладине са сметњама у развоју-Стазе”,”Прво удружење родитеља дјеце и омладине са сметњама у развоју”, ”ОАЗА”.

3. Горан Мацановић, члан Савеза слијепих Црне Горе предложен од стране сљедећих НВО:

„Савез слијепих Црне Горе“, „Организација слијепих за Котор, Херцег Нови, Будву и Тиват“, „Организација слијепих за Никшић, Шавник и Плужине“, „Организација слијепих за Пљевља и Жабљак“; „Организација слијепих за Бијело Поље и Мојковац“, „Организација слијепих за Бар и Улцињ“, „Организација слијепих за Беране, Андријевицу, Плав и Рожаје“.

4. Слободан Вуковић, члан НВО Савеза удружења родитеља дјеце и омладине са тешкоћама у развоју “Наша иницијатива“, предложен од стране сљедећих НВО:

“Звијезда“-Колашин, Фолклорни ансамбл „Опанак“, „Фолклорно удружење за дјецу и омладину са посебним потребама“, „Друштво родитеља дјеце са посебним потребама“, „За будућност наше дјеце“, „Осмјех“,“Удружење физиотерапеута за помоћ дјеци и омладини са сметњама у развоју“, „Удружење родитеља дјеце са тешкоћама у развоју“, Савез „Наша иницијатива“.

У складу са чланом 14 Уредбе о начину и поступку остваривања сарадње органа државне управе и невладиних организација, Министарство рада и социјалног старања ће, у року од пет дана од дана објављивања ове Листе, донијети одлуку о избору кандидата/киње.


Да ли вам је садржај ове странице био од користи?