Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Мехмед Зенка:Честитка поводом наступајућег мјесеца Рамазана

Објављено: 15.05.2018. 16:45 Аутор: ПР служба

У име Министарства за људска и мањинска права и у своје име, Реису Рифату Фејзићу и свим вјерским службеницима Исламске заједнице у Црној Гори, као и свим грађанима и грађанкама исламске вјероисповјести, желим срећан почетак деветог мјесеца хиџретског календара - Рамазан.

Желим да овај свети мјесец донесе спокој, радост и снагу која ће ојачати ваше породице и пружити вам напредак.

Мјесец Рамазана нека буде испуњен постом, молитвама и чишћењем наших душа. Нека благодати Рамазана буду водиља да усавршавамо себе, градимо дух хармоније  и заједно чинимо наше друштво бољим.

Солидарност и самилост су у знаку мјесеца Рамазана, а смисао овог великог поста је да смањи разлике, не ствара даље подјеле и снажи дух заједништва.

Свим вјерницима/ама који посте Рамазан желим и да овај мјесец проведу у атмосфери већег међусобног уважавања и јачања суживота различитих вјера и култура у Црној Гори.

Нека наредни рамазански дани донесу истинске духовне вриједности, слогу и међусобно повјерење у све наше домове. Желим да овај мјесец проведете у добром здрављу, срећи и благостању.

Чинећи себе бољима и чистијима, градимо здравије и срећније друштво, више цијенимо истинске вриједности и остављамо простора за јачу вјеру у човјека и људске вриједности. Молим Бога да прими пост свим вјерницима/ама који посте Рамазан.

МИНИСТАР

Мехмед Зенка

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?