Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Одржана регионална радионица о програмима за запошљавање младих у Херцег Новом

Објављено: 31.05.2018. 15:51 Аутор: мрсс

Уз подршку Савјета за регионалну сарадњу (РЦЦ), Министарство рада и социјалног старања, кроз Платформу за запошљавање и социјална питања отворило је Регионалну радионицу о програмима за запошљавање младих у Херцег Новом.

Циљ радионице је презентација упоредног Извјештаја о програмима за запошљавање младих који је у претходном периоду урадило Министарство рада и социјалног старања уз експертску подршку Регионалне Платформе, те у сарадњи са релевантним институцијама: Министарством спорта, Министарством пољопривреде и развојног фонда, Министарством економије, Министарством просвјете, Заводом за запошљавање, Инвестиционо развојним фондом, Унијом слободних синдиката и Савезом синдиката Црне Горе.

Учесници радионице су земље Западног Балкана које ће овом приликом имати могућност да представе активности које се спроводе и области запошљавања младих.

Радионицу су отворили Љиљана Симовић, директорица Директората за европске интеграције, имплементацију и програмирање ИПА фондова и Нанд Схани, теам леадер Платформе за запошљавање, а презентацију Упоредног извјестаја је представила Едина Дешић, директорица Директората за трзисте рада и запосљавање.

ПР служба Министарства рада и социјалног старања

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?