Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Јавни позив- Секторска анализа у области заштите лица са инвалидитетом од дискриминације и промоцију једнакости

Објављено: 17.07.2018. 19:35 Аутор: ммп

У складу са чланом 80 Закона о државној управи  и члана  12  Уредбе о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија  у вези  члана  32а Закона о невладиних организација, Министарство за људска и мањинска права  расписује

 

ЈАВНИ ПОЗИВ

заинтересованим невладиним организацијама који се баве заштитом лица са инвалидитетом за консултације у циљу сачињавања Секторске анализе за утврђивање приједлога приоритетних области од јавног интереса и потребних средстава за финансирање пројеката и програма невладиних организација у области заштите лица са инвалидитетом од дискриминације и промоцију једнакости.

Министарство  за људска и мањинска права ће дана 20. јула  2018. године, са почетком у 10:00 часова у сали  за састанке овог Министарства (ИИ спрат, Римски трг 46, Подгорица), одржати консултативни састанак са заинтересованим невладиним организацијама које спроводе активности у области заштите права лица са инвалидитетом.

Присуство представника организације на консултативном састанку је неопходно потврдити најкасније до 19.07.2018.године до 12:00 часова на мејл адресу александра.поповиц@ммп.гов.ме.

Поред наведеног, представници невладиних организација могу своје коментаре на приједлог секторске анализе послати и на мејл адресу: александра.поповиц@ммп.гов.ме, најкасније до 1. августа 2018. године.

Нацрт секторске анализе можете преузети овдје:Секторска - Застита од дискриминације лица са инвалидитетом и промоција једнакости.доц

Министарство за људска и мањинска права

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?