Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Javni poziv- Sektorska analiza u oblasti zaštite lica sa invaliditetom od diskriminacije i promociju jednakosti

Objavljeno: 17.07.2018. 19:35 Autor: mmp

U skladu sa članom 80 Zakona o državnoj upravi  i člana  12  Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija  u vezi  člana  32a Zakona o nevladinih organizacija, Ministarstvo za ljudska i manjinska prava  raspisuje

 

JAVNI POZIV

zainteresovanim nevladinim organizacijama koji se bave zaštitom lica sa invaliditetom za konsultacije u cilju sačinjavanja Sektorske analize za utvrđivanje prijedloga prioritetnih oblasti od javnog interesa i potrebnih sredstava za finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija u oblasti zaštite lica sa invaliditetom od diskriminacije i promociju jednakosti.

Ministarstvo  za ljudska i manjinska prava će dana 20. jula  2018. godine, sa početkom u 10:00 časova u sali  za sastanke ovog Ministarstva (II sprat, Rimski trg 46, Podgorica), održati konsultativni sastanak sa zainteresovanim nevladinim organizacijama koje sprovode aktivnosti u oblasti zaštite prava lica sa invaliditetom.

Prisustvo predstavnika organizacije na konsultativnom sastanku je neophodno potvrditi najkasnije do 19.07.2018.godine do 12:00 časova na mejl adresu aleksandra.popovic@mmp.gov.me.

Pored navedenog, predstavnici nevladinih organizacija mogu svoje komentare na prijedlog sektorske analize poslati i na mejl adresu: aleksandra.popovic@mmp.gov.me, najkasnije do 1. avgusta 2018. godine.

Nacrt sektorske analize možete preuzeti ovdje:Sektorska - Zastita od diskriminacije lica sa invaliditetom i promocija jednakosti.doc

Ministarstvo za ljudska i manjinska prava

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?