Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Извјештај о спроведеној јавној расправи о тексту Нацрта закона о измјенама и допунама Закона о заштити културних добара

Објављено: 23.07.2018. 20:45 Аутор: Министарство културе
У складу са Уредбом о поступку и начину спровођења јавне расправе у припреми закона, Министарство културе дало је на јавну расправу 30. маја 2018. године, Нацрт закона о измјенама и допунама Закона о заштити културних добара.

Министарство културе упутило је јавни позив грађанима, научној и стручној јавности, државним органима, политичким странкама, невладиним организацијама, међународним организацијама, медијима и свим другим заинтересованим лицима, организацијама и заједницама, да се укључе у јавну расправу и дају свој допринос у разматрању Нацрта закона о измјенама и допунама Закона о заштити културних добара, који су се могли доставити у року од 44 дана од дана објављивања јавног позива на интернет страници Министарства културе, порталу е-управе и Дневном листу „Побједа“.

Поред текста Нацрта закона о измјенама и допунама Закона о заштити културних добара, на интернет страници Министарства културе, порталу е-управе и Дневном листу „Побједа“, објављен је програм јавне расправе и остављена е-маил адреса за достављање приједлога, сугестија и коментара, који су се могли доставити на маил кабинет.култура@мку.гов.ме, или на адресу Министарства, Његошева бб, Цетиње.

Јавна расправа, у трајању од 44 дана од дана објављивања јавног позива, закључена је 12. јула 2018. године.

Извјештај о спроведеној јавној расправи о тексту Нацрта закона о измјенама и допунама Закона о заштити културних добара можете преузети овдје.


Да ли вам је садржај ове странице био од користи?