Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење о Листи НВО које су предложиле кандидате за чланове Радне групе за вршење послова који се односе на израду јединствених критеријума за утврђивање инвалидитета као и успостављање јединственог тијела вјештачења

Објављено: 15.10.2018. 19:54 Аутор: мрсс

На основу одредби Уредбе о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија ("Службени лист ЦГ", број 41/18), Министарство рада и социјалног старања је спровело поступак предлагања представника невладиних организација у Радну групу за вршење послова који се односе на израду јединствених критеријума за утврђивање инвалидитета као и успостављање јединственог тијела вјештачења.

Јавни позив је објављен 26.09.2018. године на сајту Министарства рада и социјалног старања и порталу еуправе и трајао је до 05.10.2018. године.

На позив је, у року који је истекао 05.10.2018.год., пристигло шеснаест пријава.

Како су све пријаве биле уредне и потпуне, тако је процес предлагања представника невладиних организација у Радну групу завршен.

На основу става 1 члана 8 Уредбе о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија ("Службени лист ЦГ", број 41/18) Министарство рада и социјалног старања, објављује ЛИСТУ ПРЕДСТАВНИКА НЕВЛАДИНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА ПРЕДЛОЖЕНИХ У РАДНУ ГРУПУ ЗА ВРШЕЊЕ ПОСЛОВА КОЈИ СЕ ОДНОСЕ НА ИЗРАДУ ЈЕДИНСТВЕНИХ КРИТЕРИЈУМА ЗА УТВРЂИВАЊЕ ИНВАЛИДИТЕТА КАО И УСПОСТАВЉАЊЕ ЈЕДИНСТВЕНОГ ТИЈЕЛА ВЈЕШТАЧЕЊА ПО ЈАВНОМ ПОЗИВУ ОД 26.СЕПТЕМБРА 2018. ГОДИНЕ СА НАЗИВОМ ОРГАНИЗАЦИЈА КОЈЕ СУ ИХ ПРЕДЛОЖИЛЕ.

Листу можете преузети овдје : Листа.доцx

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?