Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава:Конференција за медије Министарства за људска и мањинска права поводом двогодишњег рада и потписивања уговора са невладиним организацијама чији су пројекти/програми одабрани за финансирање у 2018.

Објављено: 20.12.2018. 16:32 Аутор: ПР служба

Министарство за људска и мањинска права организује конференцију за медије поводом двогодишњег рада, сјутра, 21.децембра  2018. године, у хотелу Рамада, сала Миленијум, са почетком у 14х.

 

У оквиру догађаја, министар Мехмед Зенка уручиће уговоре за 68 невладиних организација чији су пројекти/програми одабрани за финансирање у 2018.години, на основу јавних  конкурса у областима заштите лица са инвалидитетом од дискриминације и промоције једнакости, родне равноправности, развоја и унапређења права припрадника/ца мањинских народа и других мањинских националних заједница, унапређења квалитета живота ЛГБТИ и социјалне инклузије, заштите и промовисања људских права Рома/киња и Египћана/ки.

 

Задовољство би нам било да испратите догађај.

 

Потврду о свом присуству молим пошаљите на адресу: кабинет@ммп.гов.ме

Контакт особа: Сања Жугић 069 160 903.

 

Министарство за људска и мањинска права

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?