Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Глобална седмица образовања

Објављено: 11.11.2020. 09:08 Аутор: Завод за школство

Центар „Сјевер-југ“ Савјета Европе са партнерима позива образовне установе да и ове године обијеже Глобалну седмицу образовања, у периоду 16 - 20. новембра, и пруже подршке глобалној кампањи за промоцију мира, солидарности и одрживијег и правичнијег свијета.

Ову колективну иницијативу имплементирају установе и организације у земљама партнерима Центра широм Европе и свијета, у циљу промоције глобалног образовања као заједничког алата за развијање солидарности, интеркултуралног дијалога и учења о одрживом развоју.

Образовне установе се позивају да, у складу са могућностима тренутне здравствене ситуације изазаване вирусом Цовид-19, иницирањем сопствених активности или учешћем у предложеним активностима Центра Сјевер-југ Савјета Европе, обиљеже Глобалну седмицу образовања.

За учешће у предложеним активностима Нортх-Соутх Центра, молимо вас да посјетите сајт: хттпс://www.цое.инт/ен/web/нортх-соутх-центре/геw-јоинт-ацтивитиес

Корисни материјали:

ГЕ-Гуиделинес (МН)

ГЕ-Гуиделинес (ЕН) 

Тоолкит

Глобал Едуцатион Гуиде

 

 

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?