Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Коначна Ранг листа стипендиста Министарства за докторска истраживања на универзитетима у Црној Гори у 2020. години чији су пројекти докторског истраживања уговорени за финансирање

Објављено: 18.11.2020. 19:34 Аутор: Министарство науке

Након објављивања Ранг листе одобрених стипендија за докторска истраживања од 14. септембра 2020. године (хттпс://мна.гов.ме/вијести/232930/Резултати-Конкурса-Министарство-стипендира-нових-15-докторанада-на-универзитетима-у-Црној-Гори.хтмл), Министарство науке је ступило у преговоре са свим кандидатима са ове листе.

С обзиром да два кандидата нијесу била у могућности да доставе потребна документа за закључивање уговора о стипендији, Министарство је за њих донијело рјешења о одбијању и ступило у преговоре са сљедећим кандидатима са листе позитивно оцијењеих пријава пројеката, који су прихватили стипендију Министарства и доставили сву потребну документацију за закључивање уговора о стипендији. Уговори о додјели стипендија за докторска истраживања у Црној Гори закључени су између Министарства науке и установа – подносилаца пријава пројеката тј. институција домаћина стипендиста и стипендиста.

Коначну Ранг листу стипендиста за докторска истраживања на универзитетима у Црној Гори у 2020. години чији су пројекти докторског истраживања уговорени за финансирање можете видјети ОВДЈЕ.


Да ли вам је садржај ове странице био од користи?