Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Помоћник министра одбране пуковник Рифет Косовац примио делегацију кинеске државне компаније Полy Тецхнологиес

Објављено: 15.01.2009. 23:34 Аутор: Насловна страна
Помоћник министра одбране за материјалне ресурсе пуковник Рифет Косовац примио је делегацију кинеске државне компаније Полy Тецхнологиес, коју предводи замјеник генералног директора Чен Џингшуанг. Састанку је присуствовао амбасадор НР Кине у Црној Гори Ли Манчанг.

Том приликом, представници кинеског војно-индустријског комплекса представили су своје производне и извозне-увозно капацитете и могућности за успостављање сарадње са сектором одбране у Црној Гори. Компанија Полy Тецхнологиес из Пекинга, једна од највећих у Кини која се бави намјенском производњом и трговином, представила је своје производне програме за копнену војску, морнарицу, ваздухопловство, као и опрему за полицијске снаге.

Програмом посјете предвиђен је и састанак са представницима Министарства унутрашњих послова и јавне управе Сектор за цивилну безбједност и ванредне ситуације, као и обилазак компанија војне индустрије Тара из Мојковца и Полиеx из Берана.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?