Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Министар одбране Србије Драган Шутановац боравиће у званичној посјети Црној Гори

Објављено: 30.01.2009. 19:36 Аутор: Насловна страна
Министар одбране Црне Горе Боро Вучинић примиће у понедјељак, 02. фебруара 2009. године, министра одбране Републике Србије Драгана Шутановца, који борави у званичној посјети Црној Гори.

Планирано је да током посјете министра Шутановца буде потписан Уговор о донацији између министарстава одбране Црне Горе и Републике Србије, на основу којег ће Црна Гора уступити један симулатор лета за Галеб (Г-4). Сусрет министара одбране двије државе ће бити прилика да се размотри досадашња и будућа сарадња министарстава и безбједносна ситуација у региону.

Свечани дочек на платоу исред Министарства одбране планиран је за 11,20 сати, након чега ће бити одржан састанак делегација у Мултимедијалној сали Министарства одбране, у 11.45 сати.

У 12, 45 сати биће потписан Уговор о донацији, а затим слиједе изјаве министара Вучинића и Шутановца.

Акредитације за снимање дочека и почетак састанка, као и за праћење потписивања Уговора и изјава два министра, треба извршити најкасније до 12,30 сати на пријавници Министарства одбране.

Контакт телефон за више информација: 020 241 375.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?