Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Потписивање Споразума о техничкој сарадњи између Министарства финансија Црне Горе и Министарства финансија Холандије

Објављено: 13.02.2008. 20:30 Аутор: Насловна страна
Министар финансија Црне Горе др Игор Лукшић и министар финансија Холандије Вутер Бос потписаће у четвртак, 14. фебруара 2008 године у Министарству финансија Холандије у Хагу, Споразум о техничкој сарадњи између два министарства. Тај споразум ће омогућити одржавање блиских билатералних веза у свим областима, поготово у области техничке и финансијске сарадње, што ће ојачати функције и могућности црногорског Министарства финансија, и генерално помоћи црногорском јавном сектору у процесу структурних реформи ка хармонизацији са стандардима и законима ЕУ.

Посјета Хагу биће прилика и за бројне сусрете са високим представницима Министарства финансија Холандије и за размјену мишљења и искустава, и поспјешивање даље сарадње у релевантним областима. Она ће, такође, омогућити презентацију актуелних економских кретања у Црној Гори у области фискалне политике, у циљу информисања потенцијалних инвеститора.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?