Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Свечано отварање Асоцијације Црна Гора Италија

Објављено: 17.01.2009. 01:11 Аутор: Насловна страна
У понедјељак 19. јануара 2009. године, у Подгорици ће боравити државно привредна делегација Италије, која ће заједно са високим представницима Владе Црне Горе отворити Асоцијацију Црна Гора Италија.

У име организатора, скуп ће у 13,00 сати поздравити министар за економски развој Бранимир Гвозденовић и замјеник министра за економски развој Републике Италије Адолфо Урсо. Након поздравних говора, предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић и предсједник Асоцијације Црна Гора Италија Масимо Николући свечано ће отвороти црногорско-италијанску Асоцијацију.

У наставку рада, гостима из Италије представници Владе Црне Горе презентираће пословни и инвестициони амбијент у Црној Гори.

По завршетку скупа (у 16,00 сати), новинарима ће се обратити министар за економски развој Црне Горе Бранимир Гвозденовић и замјеник министра за економски развој Републике Италије Адолфо Урсо, као и црногорски министар туризма Предраг Ненезић и замјеник министра туризма Италије Микеле Виторио Брамбило.

Отварање Асоцијације и разговори црногорских званичника са државно привредном делегацијом Италије биће одржани у Вили Горица.

Акредитације за праћење отварања Асоцијације и изјава црногорских и италијанских званичника треба извршити код Бироа за односе с јавношћу, на тел. 242 566.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?