Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Министар за заштиту људских и мањинских права Фуад Нимани упутио честитку поводом Курбан бајрама, Реису исламске заједнице у Црној Гори Рифату ефендији Фејзићу и свим припадницима исламске вјероисповјести

Објављено: 19.12.2007. 18:26 Аутор: Насловна страна
Поводом највећег исламског празника Курбан бајрама, министар за заштиту људских и мањинских права Фуад Нимани упутио је Реису исламске заједнице у Црној Гори Рифату ефендији Фејзићу и свим припадницима исламске вјероисповјести честитку сљедеће садржине:

Ријечи Створитеља обавезују људе на поштовање непролазних вриједности истине и правде, те на њихову примјену на путу добра и заједничког суживота свих у Црној Гори.

Свемогућег Творца молимо да у овим благословљеним данима Хаџџа и Бајрама, свима у свијету подари више јединства и сарадње, мудрости и разума, правде и слободе, мира и среће, напретка и благостања. Молимо Га да читавом човјечанству, без обзира на разлике у вјери и раси, подари више толеранције, међусобног разумијевања, помагања у добру и изградњи трајног мира.

Стога, Вама лично, старјешинству и свим припадницима исламске вјероисповјести искрено честитам велики исламски празник Курбан бајрам, уз искрене жеље да сљедећи дочекамо у бољим приликама и још већој вјери.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?