Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Министар за људска и мањинска права Ферхат Диноша упутио честитку поводом великог исламског празника мјесеца Рамазана

Објављено: 20.08.2009. 16:55 Аутор: Насловна страна
Поводом почетка великог исламског празника, мјесеца Рамазана, министар за људска и мањинска права Ферхат Диноша упутио је реису Исламске вјерске заједнице у Црној Гори господину Рифат ефендији Фејзићу и свим припадницима исламске вјероисповјести у Црној Гори честитку сљедеће садржине:

Свим припадницима исламске вјероисповјести у Црној Гори, поводом наступања рамазанског поста, упућујем најсрдачније честитке.

Мјесец Рамазана је мјесец радости и среће, али и великих искушења која се стављају пред сваког поштоваоца исконских исламских вриједности. Желим вам да се кроз тридесетодневно уздржавање од чулних ужитака приближите себи, својој породици и комшијама, пријатељима и другим људима различитим од вас, да из овог периода изађете чистији и племенитији, богатији и дарежљивији, разборитији и храбрији у циљу остварења хармоничног суживота свих на нашим просторима.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?