Пријава за курсеве Oracle академије

Министарство просвјете, науке, културе и спорта и компанија Oracle Србија и Црна Гора потписали су у децембру 2021. године партнерски уговор Oracle Academy, који ће омогућити наставницима да у наредне четири године похађају курсеве из области Јава програмског језика, база података, вјештачке интелигенције итд.

У првом циклусу биће одржани курсеви Java Fundamentals (датум и вријемне почетка курса је 10.02.2022. у 20:30h) и Java Programming (датум и вријеме почетка курса је 07.02.2022. у 20:30h).

Оба курса ће се одржати искључиво online преко Zoom платформе, у формату supported self-study. То значи да ће на првом online часу, такозвани Orientation session, предавачи објаснити како се пролази кроз курс, гдје се налазе материјали, вјежбе, квизови и слично. Објасниће све техничке предуслове и дати смјернице како треба самостално учити.

Након тога, предавачи ће наредних 13 недеља бити доступни за питања и одговоре, додатне Zoom часове и потребну помоћ при учењу, тако да иако наставници самостално уче и пролазе кроз лекције у вријеме које њима одговара, додатно на часовима са предавачима добијају веома корисне информације (наглашава се шта је битно, који дјелови материје су чешће заступљени на испитима и слично).

Како би курсеви успјешно започели, потребан нам је списак заинтересованих наставника за похађање поменутих курсева. На линковима који слиједе налазе се упитници чијим попуњавањем се наставници директно пријављују за похађање курсева.

Пријава за похађање курса Java Fundamentals отворена је до 31.01.2022.
Пријава за похађање курса Java Programming отворена је до 28.01.2022.

Линкови за пријаву:

Kurs Java Fundamentals
Kurs Java Programming

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?