Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Javni poziv zainteresovanim NVO za konsultovanje u cilju pripreme sektorske analize Ministarstva ekologije prostornog planiranja i urbanizma, radi utvrđivanja prioritetnih oblasti...

Objavljeno: 21.04.2023. 12:28 Autor: Ministarstvo ekologije, prostornog planiranja i urbanizma

Shodno članu 12 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija („Sl. list Crne Gore“, broj 41/18), a u vezi sa članom 32a stav 2 Zakona o nevladinim organizacijama („Sl. list Crne Gore“, br. 39/11 i 37/17), Ministarstvo ekologije, prostornog planiranja i urbanizma - Direktorat za građevinarstvo, upućuje:

JAVNI POZIV

zainteresovanim nevladinim organizacijama za konsultovanje u cilju pripreme sektorske analize Ministarstva ekologije prostornog planiranja i urbanizma, radi utvrđivanja prioritetnih oblasti od javnog interesa i potrebnih sredstava za finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija za 2024. godinu u oblasti zaštite lica sa invaliditetom.

Pozivaju se nevladine organizacije i zainteresovana javnost da komentare, inicijative i prijedloge za unapređenje Sektorske analize pošalju elektronski na mejl: jelena.raicevic@mepg.gov.me.

Konsultacije će trajati 15 dana od dana objavljivanja ovog poziva  na sajtu ovog Ministarstva.

Tekst nacrta Sektorske analize za utvrđivanje predloga prioritetnih oblasti od javnog interesa i potrebnih sredstava za finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija iz državnog budžeta u 2024. godini, možete preuzeti OVDJE.

Predstavnici nevladinih organizacija mogu svoje komentare na tekst sektorske analize poslati isključivo na mejl adresu: jelena.raicevic@mepg.gov.me, najkasnije  u roku od 15 dana od dana objavljivanja javnog poziva  na internet stranici ovog ministarstva.

Prilog: Sektorska  analiza za utvrđivanje predloga prioritetnih oblasti od javnog interesa i potrebnih sredstava za finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija iz Budžeta Crne Gore u 2024. godini.

Dokumenta

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?