Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Мехмед Зенка: Нека Ускрс истакне и оснажи трајне људске вриједности

Објављено: 31.03.2018. 15:20 Аутор: ПР служба

У име Министарства за људска и мањинска права и у своје име, упућујем честитке Надбискупу барском, монсињору Року Ђонлешају, бискупу которском, монсињору Илији Јањићу, свом уваженом свештенству и редовништву и католичким вјерницима/ама, као и протестантским црквама и свима онима који овај велики хришћански празник прослављају по грегоријанском календару.

У сусрет Ускрсу, најискреније желим да се сви који га прослављају присјете основних вриједности и поступају у складу са истим.

Нека овај велики хришћански празник протекне у духовном миру, разумјевању и толеранцији  и нека нека оснажи и истакне трајне људске вредности у Црној Гори.

Према хришћанском вјеровању, Исус Христ је спасио човјечанство. Водећи се величином његове жртве зарад свеопштег и највећег добра, желим свим људима да пронађу своје истине и свјетлост у себи самима. Желим им да праштају више и имају више разумијевања према другим људима и тиме постигну склад и мир у себи и у свом окружењу.

 

МИНИСТАР

Мехмед Зенка

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?