Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Министарство за људска и мањинска права одлаже рок за пријаву пројеката/програма НВО за 30 дана

Објављено: 25.03.2020. 19:48 Аутор: Министраство за људска и мањинска права
Министарство за људска и мањинска права 27.02.2020. године, објавило је пет јавних конкурса за финансирање пројеката /програма невладиних организација.

У циљу исказивања високог степена одговорности услијед околности изазваних вирусом ЦОВИД 19 и сходно иницијативи невладиних организација у вези са реализацијом јавних конкурса објављених у складу са Законом о невладиним организацијама (Службени лист Црне Горе, број 39/11 и 37/17), Министраство за људска и мањинска права уз сагласност Министарства јавне управе продужава рок за још 30 дана за достављање пријава пројеката/програма по већ објављеним конкурсима.

У циљу максималне могуће заштите свих у новонасталој ситуацији изазваној пандемијом ЦОВИД 19, предложено је да се све пријаве пројеката/програма достављају искључиво електронским путем у зип/рар формату (НВО које су већ доставиле поштом пројекте/програме су у обавези да исте понове и електронским путем) на сљедеће е-маил адресе:

За:
1. Јавни конкурс за финансијску подршку пројектима/ програмима који доприносе заштити лица са инвалидитетом од дискриминације и промоцију једнакости у 2020. години под називом „Рецимо не дискриминацији лица са инвалидитетом“.
Пријаве слати на е-маил: валон.дасхарами@ммп.гов.ме

2. Јавни конкурс за финансијску подршку пројектима/ програмима који доприносе заштити и унапређењу људских права ЛГБТИ особа у 2020. години под називом „Једнакост, толеранција, недискриминација“.
Пријаве слати на е-маил: семра.мартиновиц@ммп.гов.ме

3. Јавни конкурс за финансирање пројеката/програма невладиних организација у области родна равноправност под називом „За снажније друштво из угла родне једнакости“.
Пријаве слати на е-маил: сања.зугиц@ммп.гов.ме

4. Јавни конкурс за пријаву пројеката за финансијску подршку пројектима/програмима који доприносе развоју и унапређењу права мањинских народа и других мањинских националних заједница у Црној Гори.
Пријаве слати на е-маил: бојана.сцекиц@ммп.гов.ме

5. Јавни конкурс „Сви стварамо инклузивни приступ за Роме/Ромкиње и Египћане/Египћанке“ за финансирање пројеката/програма невладиних организација у области заштита и промовисање људских и мањинских права, заштита права Рома/Ромкиња и Египћана/Египћанки.
Пријаве слати на е-маил: рамиз.сахман@ммп.гов.ме

Нови рок за подношење пријава на јавне конкурсе је 27. април 2020. године до 15х.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?