Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Обавјештење за нво у вези са достављањем пројека/програма Министарству за људска и мањинска права

Објављено: 30.03.2020. 19:44 Аутор: ПР служба

Због исказивања високог степена одговорности услијед околности изазваних вирусом ЦОВИД 19, Министарство за људска и мањинска права је, сходно иницијативи невладиних организација у вези са реализацијом јавних конкурса, уз сагласност Министарства јавне управе продужило рок за пријаве пројекта/програма нво 30 дана.

Са циљем пуног разумијевања за све невладине организације које су већ предале своје пријаве пројеката/програма путем поште у оквиру јавних конкурса објављених од стране Министарства за људска и мањинска права 27.02.2020. године, обавјештавамо све да ће исте бити узете у обзир од стране комисија уредно, уколико су послате на адресу министарства закључно са 28.03.2020. године.

 

Министарство ће поступити у складу са наведеним из разлога што је одређени број пријава пројеката/програма већ приспјео на адресу министарства, а како те невладине организације не би морале да поново прикупљају потребну документацију у актуелној ситуацији.

Подсјећамо да је крајни рок за подношење пријава на јавне конкурсе електронским путем 27. април 2020. године до 15х, а да се исте достављају сада искључиво електронским путем у зип/рар формату на сљедеће е-маил адресе које можете пронаћи на линку хттп://www.ммп.гов.ме/вијести/223270/Министарство-за-људска-и-мањиснка-права-одлазе-рок-за-пријаву-пројеката-програма-нво-за-30-дана.хтмл .

 

Остали услови предвиђени конкурсима остају исти.

 

Министарство за људска и мањинска права

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?